UEFA Champions League: Ajax - Valencia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Champions League: Ajax - Valencia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Champions League: Ajax - Valencia gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Ajax - Valencia in de groepsfase van de UEFA Champions League. Het is de laatste groepswedstrijd en Ajax is nog niet zeker van de volgende ronde, de achtste finale. De Amsterdammers zijn koploper, maar kunnen bij verlies tegen Valencia ingehaald worden door zowel de Spanjaarden als Chelsea. Ajax moet dus minstens gelijkspelen om door te gaan in de Champions League. De wedstrijd in Valencia won de koploper van Nederland met 3-0. Hélène Hendriks bekijkt Ajax - Valencia met Johan Derksen en Wim Kieft in de studio.
Uitzending :
UEFA Champions League: Ajax - Valencia

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Ajax - Valencia in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Het is de laatste groepswedstrijd en Ajax is nog niet zeker van de volgende ronde, de achtste finale. De Amsterdammers zijn koploper, maar kunnen bij verlies tegen Valencia ingehaald worden door zowel de Spanjaarden als Chelsea.

Ajax moet dus minstens gelijkspelen om door te gaan in de Champions League. De wedstrijd in Valencia won de koploper van Nederland met 3-0.

Hélène Hendriks bekijkt Ajax - Valencia met Johan Derksen en Wim Kieft in de studio.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op UEFA Champions League: Ajax - Valencia of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV