Frenkie de Jong niet blij met uitschakeling Ajax na blik op scorebord

Frenkie de Jong niet blij met uitschakeling Ajax na blik op scorebord

<em>Frenkie de Jong</em> niet blij met uitschakeling <em>Ajax</em> na blik op scorebord Frenkie de Jong draagt zijn oude club Ajax nog steeds een warm hart toe, zo bleek gisteravond wel. Barcelona won zelf met 1-2 van Inter, maar De Jong was vooral benieuwd naar de uitslag van Ajax. Nadat bleek dat de Amsterdammers zijn uitgeschakeld, was de middenvelder duidelijk not amused. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Samenvatting Ajax - Valencia (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Lille (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Frenkie de Jong niet blij met uitschakeling Ajax na blik op scorebord

Frenkie de Jong draagt zijn oude club Ajax nog steeds een warm hart toe, zo bleek gisteravond wel. Barcelona won zelf met 1-2 van Inter, maar De Jong was vooral benieuwd naar de uitslag van Ajax. Nadat bleek dat de Amsterdammers zijn uitgeschakeld, was de middenvelder duidelijk not amused.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frenkie de Jong niet blij met uitschakeling Ajax na blik op scorebord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen