James Corden zelf te gast in Carpool Karaoke met Harry Styles

James Corden zelf te gast in Carpool Karaoke met Harry Styles

James Corden zelf te gast in Carpool Karaoke met Harry Styles Harry Styles neemt voor een keer de presentatie van The Late Late Show over. In navolging van de man voor wie hij invalt, James Corden, nodigt hij een bijzondere gast uit voor het bekende item Carpool Karaoke: James Corden! Ze kletsen als ze samen in de auto zitten, Corden heeft nog waardevol advies voor de One Direction-zanger en ze zingen samen Watermelon Sugar. Bekijk Carpool Karaoke met James Corden in de video hierboven. James Corden bespot Donald Trump’s bizarre uitspraken over geld Bekijk deze video » James Corden onthult: "Ik werk aan nieuwe film met Meryl Streep en Nicole Kidman" Bekijk deze video »
TV :
James Corden zelf te gast in Carpool Karaoke met Harry Styles

Harry Styles neemt voor een keer de presentatie van The Late Late Show over. In navolging van de man voor wie hij invalt, James Corden, nodigt hij een bijzondere gast uit voor het bekende item Carpool Karaoke: James Corden! Ze kletsen als ze samen in de auto zitten, Corden heeft nog waardevol advies voor de One Direction-zanger en ze zingen samen Watermelon Sugar.

Bekijk Carpool Karaoke met James Corden in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op James Corden zelf te gast in Carpool Karaoke met Harry Styles of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV