Frank en Rogier ruziën in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Hoe burgerlijk is dat?’

Frank en Rogier ruziën in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Hoe burgerlijk is dat?’

Frank en Rogier ruziën in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Hoe burgerlijk is dat?’ Frank en Rogier zijn het zoals gewoonlijk niet eens als ze in de kringloopwinkel shoppen. De twee hebben vazen gevonden om de woning mee te versieren, maar Rogier is het niet eens met de plannen van zijn Frank. “Voor in het kozijn, hoe burgerlijk is dat?!” Bekijk het hele fragment van Paleis Voor Een Prikkie in de video hierboven. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Rogier tegen Frank in Paleis Voor Een Prikkie: ‘In jouw familie zitten geen modellen’ Bekijk deze video » Grote paniek in Paleis voor een Prikkie: "Wat heb ik gedaan?!" Bekijk deze video »
TV :
Frank en Rogier ruziën in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Hoe burgerlijk is dat?’

Frank en Rogier zijn het zoals gewoonlijk niet eens als ze in de kringloopwinkel shoppen. De twee hebben vazen gevonden om de woning mee te versieren, maar Rogier is het niet eens met de plannen van zijn Frank. “Voor in het kozijn, hoe burgerlijk is dat?!”

Bekijk het hele fragment van Paleis Voor Een Prikkie in de video hierboven. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier ruziën in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Hoe burgerlijk is dat?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV