Jack Black maakt hilarische entree bij Jimmy Kimmel

Jack Black maakt hilarische entree bij Jimmy Kimmel

<em>Jack Black</em> maakt hilarische entree bij <em>Jimmy Kimmel</em> Acteur Jack Black is één van de leukste comedysterren van de afgelopen twintig jaar, en die status bewijst hij nog maar eens wanneer hij bij Jimmy Kimmel op bezoek is om te praten over Jumanji: The Next Level. Niet één, maar twee keer maakt Black een hilarische entree in de talkshow, waarbij hij volledig over the top gaat. Jumanji: The Next Level is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Jack Black hierboven. Trailer Jumanji: The Next Level Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Jack Black maakt hilarische entree bij Jimmy Kimmel

Acteur Jack Black is één van de leukste comedysterren van de afgelopen twintig jaar, en die status bewijst hij nog maar eens wanneer hij bij Jimmy Kimmel op bezoek is om te praten over Jumanji: The Next Level. Niet één, maar twee keer maakt Black een hilarische entree in de talkshow, waarbij hij volledig over the top gaat.

Jumanji: The Next Level is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Jack Black hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jack Black maakt hilarische entree bij Jimmy Kimmel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier