Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos"

Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos"

<em>Dominic Seldis</em> bekritiseert kandidaten <em>Maestro</em>: &quot;Ze waren allemaal waardeloos&quot; Maestro is één van de populairste tv-programma's van dit moment, met elke zondag bijna twee miljoen kijkers. Dominic Seldis, één van de juryleden, staat bekend om zijn Britse humor en soms scherpe, maar rechtvaardige kritiek. In de aanloop naar de finale komt hij opnieuw vilein uit de hoek: "Alle kandidaten waren waardeloos aan het begin. In eerdere seizoenen kon je bij ten minste één kandidaat talent bespeuren, maar dat was nu niet het geval." De finale van Maestro is op zondag 15 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het interview met Dominic Seldis hierboven. Maestro gemist? Ria Bremer verrast met dirigeren The Godfather: "Het ging om de emotie, techniek was er niet" Bekijk deze video » Maestro gemist? Jurylid Dominique Seldis hard tegen Stefano Keizers: "Je lijkt op een jaren '70 pornoster" Bekijk deze video » Maestro gemist? Jurylid Dominic houdt van 'zweepbewegingen' Monic Hendrickx Bekijk deze video »
TV :
Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos"

Maestro is één van de populairste tv-programma's van dit moment, met elke zondag bijna twee miljoen kijkers. Dominic Seldis, één van de juryleden, staat bekend om zijn Britse humor en soms scherpe, maar rechtvaardige kritiek. In de aanloop naar de finale komt hij opnieuw vilein uit de hoek: "Alle kandidaten waren waardeloos aan het begin. In eerdere seizoenen kon je bij ten minste één kandidaat talent bespeuren, maar dat was nu niet het geval."

De finale van Maestro is op zondag 15 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het interview met Dominic Seldis hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Maestro
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen