Peter Pannekoek roast Ali B. in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’

Peter Pannekoek roast Ali B. in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’

Peter Pannekoek roast <em>Ali B.</em> in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’ Peter Pannekoek was zelf niet bij de opnames van The Roast Of Ali B. Toch kan de bekende roaster het niet laten om zelf ook de rapper nog even af te branden en dit doet hij in een videoboodschap. ‘Deal met NS voor zelfmoord’“Toen kwam Ali B. Die de dood van zijn eigen vader gebruikt om geld aan te verdienen”, aldus Pannekoek. “Nu kan alles. Nu is het hek van de dam. Ik heb gehoord dat Sylvie Meis haar abortussen nu laat sponsoren door Dyson stofzuigers.” Ook grapt de cabaretier dat hij zelf dankzij Ali B. ook een sponsordeal heeft. “Ik heb zelf geld gekregen van de NS. Mocht ik ooit zelfmoord plegen, dat ik dat doe door voor een van hun treinen te springen.” Bekijk de video waarin Peter Pannekoek Ali B. roast hierboven. The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv. Enthousiaste Rob Geus gaat korte metten maken met Ali B Bekijk deze video » Opnames The Roast Of Ali B. gaan van start Bekijk deze video »
TV :
Peter Pannekoek roast Ali B. in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’

Peter Pannekoek was zelf niet bij de opnames van The Roast Of Ali B. Toch kan de bekende roaster het niet laten om zelf ook de rapper nog even af te branden en dit doet hij in een videoboodschap.

‘Deal met NS voor zelfmoord’
“Toen kwam Ali B. Die de dood van zijn eigen vader gebruikt om geld aan te verdienen”, aldus Pannekoek. “Nu kan alles. Nu is het hek van de dam. Ik heb gehoord dat Sylvie Meis haar abortussen nu laat sponsoren door Dyson stofzuigers.” Ook grapt de cabaretier dat hij zelf dankzij Ali B. ook een sponsordeal heeft. “Ik heb zelf geld gekregen van de NS. Mocht ik ooit zelfmoord plegen, dat ik dat doe door voor een van hun treinen te springen.”

Bekijk de video waarin Peter Pannekoek Ali B. roast hierboven.

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter Pannekoek roast Ali B. in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV