Quentin Tarantino onthult inspiratie voor Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino onthult inspiratie voor Once Upon a Time in Hollywood

<em>Quentin Tarantino</em> onthult inspiratie voor <em>Once Upon a Time in Hollywood</em> Quentin Tarantino is te gast bij talkshowhost Seth Meyers, de dag nadat Once Upon a Time in Hollywood werd genomineerd voor vijf Golden Globes. Een trotse Tarantino besluit te onthullen waar hij de inspiratie voor de film vandaan haalde: een oudere acteur waar hij mee werkte. Kurt Russell?Tarantino heeft het over een oudere actieheld en zijn stuntdubbel, met wie hij samenwerkte voor een film, een aantal jaar geleden. Op internet lijkt het meteen duidelijk te zijn onder fans: het is Kurt Russell, die de hoofdrol speelde in Death Proof en ook in Once Upon a Time in Hollywood komt opdraven. Tarantino wilde graag een film maken over de relatie tussen een beroemde acteur en zijn stuntdubbel. Bekijk het interview van Seth Meyers met Quentin Tarantino hierboven. Bekijk hier de eerste trailer van de film Once Upon a Time In Hollywood van Quentin Tarantino Bekijk deze video » Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar" Bekijk deze video » John Travolta pakt regisseur Quentin Tarantino aan: fout in Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze video »
Film :
Quentin Tarantino onthult inspiratie voor Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino is te gast bij talkshowhost Seth Meyers, de dag nadat Once Upon a Time in Hollywood werd genomineerd voor vijf Golden Globes. Een trotse Tarantino besluit te onthullen waar hij de inspiratie voor de film vandaan haalde: een oudere acteur waar hij mee werkte.

Kurt Russell?
Tarantino heeft het over een oudere actieheld en zijn stuntdubbel, met wie hij samenwerkte voor een film, een aantal jaar geleden. Op internet lijkt het meteen duidelijk te zijn onder fans: het is Kurt Russell, die de hoofdrol speelde in Death Proof en ook in Once Upon a Time in Hollywood komt opdraven. Tarantino wilde graag een film maken over de relatie tussen een beroemde acteur en zijn stuntdubbel.

Bekijk het interview van Seth Meyers met Quentin Tarantino hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Quentin Tarantino onthult inspiratie voor Once Upon a Time in Hollywood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen