Serious Request-actie om Home Alone via radio uit te zenden

Serious Request-actie om Home Alone via radio uit te zenden

Dat Home Alone dit jaar niet wordt uitgezonden tijdens de Kerst op de grote tv-zenders, kan echt niet. Dat vindt althans Sander Hoogendoorn van 3FM en daarom zet hij een Serious Request-actie op.

“Moet ik ‘m zelf gaan uitzenden?”, vraagt de dj aan zijn volgers via Instagram. “Bij genoeg donaties voor Serious Request gaan we het doen.”

Bekijk de trailer van Home Alone in de video hieronder.

Serious Request-actie om <em>Home Alone</em> via radio uit te zenden Dat Home Alone dit jaar niet wordt uitgezonden tijdens de Kerst op de grote tv-zenders, kan echt niet. Dat vindt althans Sander Hoogendoorn van 3FM en daarom zet hij een Serious Request-actie op. “Moet ik ‘m zelf gaan uitzenden?”, vraagt de dj aan zijn volgers via Instagram. “Bij genoeg donaties voor Serious Request gaan we het doen.” Bekijk de trailer van Home Alone in de video hieronder. Dit was jou nog nooit opgevallen in de film Home Alone Bekijk deze video »
Film :
Serious Request-actie om Home Alone via radio uit te zenden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serious Request-actie om Home Alone via radio uit te zenden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen