Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames

Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames

<em>Dwayne 'The Rock' Johnson</em> neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames Dwayne Johnson is één van de grootste filmsterren van het moment, en hij kan zich dus een aantal excessen veroorloven tijdens de opnames van nieuwe films. Wanneer er op exotische locaties gefilmd wordt, neemt de acteur altijd zijn eigen sportschool mee. Geen openbare gymHet is voor The Rock namelijk onmogelijk om een publieke 'gym' te bezoeken, want daar zijn veel te veel mensen die met hem op de foto willen of een handtekening vragen. Dan komt hij simpelweg niet meer toe aan zijn work-out, iets dat voor hem heel belangrijk is. Johnson vertelt ook over zijn bruiloft, die hij onlangs vierde op een nogal ongebruikelijk tijdstip: vroeg in de ochtend. Bekijk het interview van Ellen DeGeneres met Dwayne 'The Rock' Johnson hierboven. Bekijk hier trailer vol actie in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Bekijk deze video » Bekijk de eerste trailer van Dwayne Johnson's Jungle Cruise Bekijk deze video »
Entertainment :
Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames

Dwayne Johnson is één van de grootste filmsterren van het moment, en hij kan zich dus een aantal excessen veroorloven tijdens de opnames van nieuwe films. Wanneer er op exotische locaties gefilmd wordt, neemt de acteur altijd zijn eigen sportschool mee.

Geen openbare gym
Het is voor The Rock namelijk onmogelijk om een publieke 'gym' te bezoeken, want daar zijn veel te veel mensen die met hem op de foto willen of een handtekening vragen. Dan komt hij simpelweg niet meer toe aan zijn work-out, iets dat voor hem heel belangrijk is. Johnson vertelt ook over zijn bruiloft, die hij onlangs vierde op een nogal ongebruikelijk tijdstip: vroeg in de ochtend.

Bekijk het interview van Ellen DeGeneres met Dwayne 'The Rock' Johnson hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen