André Hazes en Glennis Grace weer vrienden na bonje om Zwarte Piet

André Hazes en Glennis Grace weer vrienden na bonje om Zwarte Piet

<em>André Hazes</em> en <em>Glennis Grace</em> weer vrienden na bonje om Zwarte Piet Glennis Grace en André Hazes hebben de strijdbijl begraven en kunnen weer samen door een deur. Grace viel eerder de zanger aan omdat hij een foto plaatste van pakjesavond met Zwarte Pieten. Grace is fel tegen Zwarte Piet en riep Hazes via Instagram op het matje. ‘Meer begrip voor elkaar’Inmiddels hebben de twee, die samen een kerstduet hebben opgenomen, alles opgelost. “Dat we in 2020 maar meer begrip voor elkaar en elkaars mening mogen hebben”, laat Hazes weten. “Dat problemen opgelost kunnen worden. Dat alles bespreekbaar en dat we er ook maar vooral over zullen praten. Voor altijd vrienden! Wij hebben mega veel respect voor elkaar en trots op onze samenwerking!” Bekijk bovenstaande Instagram Story-video om te zien dat alles weer koek en ei is tussen André Hazes en Glennis Grace. Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..." Bekijk deze video » Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes en Glennis Grace weer vrienden na bonje om Zwarte Piet

Glennis Grace en André Hazes hebben de strijdbijl begraven en kunnen weer samen door een deur. Grace viel eerder de zanger aan omdat hij een foto plaatste van pakjesavond met Zwarte Pieten. Grace is fel tegen Zwarte Piet en riep Hazes via Instagram op het matje.

‘Meer begrip voor elkaar’
Inmiddels hebben de twee, die samen een kerstduet hebben opgenomen, alles opgelost. “Dat we in 2020 maar meer begrip voor elkaar en elkaars mening mogen hebben”, laat Hazes weten. “Dat problemen opgelost kunnen worden. Dat alles bespreekbaar en dat we er ook maar vooral over zullen praten. Voor altijd vrienden! Wij hebben mega veel respect voor elkaar en trots op onze samenwerking!”

Bekijk bovenstaande Instagram Story-video om te zien dat alles weer koek en ei is tussen André Hazes en Glennis Grace.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Glennis Grace weer vrienden na bonje om Zwarte Piet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen