Daphne Deckers onder de modder voor Het Perfecte Plaatje

Daphne Deckers onder de modder voor Het Perfecte Plaatje

<em>Daphne Deckers</em> onder de modder voor <em>Het Perfecte Plaatje</em> De finale van het Het Perfecte Plaatje komt steeds dichterbij. Vanavond (11 december) komen we te weten wie er in de finale staan van Het Perfecte Plaatje 2019: Jamie Westland, Daphne Deckers en Kees Tol zijn de drie kandidaten die nog strijden om de nummer 1-plek. "Ik zit helemaal onder"In de uitzending van vanavond worden de BN'er fotografen erg vies. Lukt het Daphne om het perfecte moment vast te leggen van het kersverse bruidspaar in de modder? Bekijk hierboven een voorproefje van vanavond: "Ik zit zelf helemaal onder", aldus de passievolle fotografe. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje gemist? Daphne Deckers vernielt kerk Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje gemist? Daphne maakt de 'perfecte' foto van zoon Alec Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Besmeurde bruid neemt wraak op Jamie Bekijk deze video »
TV :
Daphne Deckers onder de modder voor Het Perfecte Plaatje

De finale van het Het Perfecte Plaatje komt steeds dichterbij. Vanavond (11 december) komen we te weten wie er in de finale staan van Het Perfecte Plaatje 2019: Jamie Westland, Daphne Deckers en Kees Tol zijn de drie kandidaten die nog strijden om de nummer 1-plek.

"Ik zit helemaal onder"
In de uitzending van vanavond worden de BN'er fotografen erg vies. Lukt het Daphne om het perfecte moment vast te leggen van het kersverse bruidspaar in de modder? Bekijk hierboven een voorproefje van vanavond: "Ik zit zelf helemaal onder", aldus de passievolle fotografe.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Daphne Deckers onder de modder voor Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen