Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift

Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift

<em>Gordon</em> en <em>Lenie</em> (101) hebben de grootste lol op de traplift Gordon nam, dinsdag 10 december, de 101-jarige levensgenieter Lenie mee naar De Wereld Draait Door om te praten over het nieuwe SBS-programma 100 jaar jong. De presentator wil door middel van dit programma meer te weten komen over het dagelijkse leven van de 100-plussers. GezegendWat doen deze ouderen op een dag, hebben ze nog dromen? Elke aflevering staat in het teken van twee 100-plussers. Gordon: “Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen." De zanger laat op Instagram weten dat hij zich gezegend voelt om dit programma te mogen maken. Zie hierboven de hilarische Instagram-video waarin Gordon en Lenie aankondigen dat ze zodirect te zien zijn in het praatprogramma De Wereld Draait Door. 100 Jaar Jong is vanaf maandag 6 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv. Superkids finale gemist? Gordon wordt even goed op zijn plek gezet Bekijk deze video » Gordon ‘bijna emotioneel’ door kerstversiering in zijn burgerrestaurant Bekijk deze video » Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek Bekijk deze video »
TV :
Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift

Gordon nam, dinsdag 10 december, de 101-jarige levensgenieter Lenie mee naar De Wereld Draait Door om te praten over het nieuwe SBS-programma 100 jaar jong. De presentator wil door middel van dit programma meer te weten komen over het dagelijkse leven van de 100-plussers.

Gezegend
Wat doen deze ouderen op een dag, hebben ze nog dromen? Elke aflevering staat in het teken van twee 100-plussers. Gordon: “Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen." De zanger laat op Instagram weten dat hij zich gezegend voelt om dit programma te mogen maken.

Zie hierboven de hilarische Instagram-video waarin Gordon en Lenie aankondigen dat ze zodirect te zien zijn in het praatprogramma De Wereld Draait Door. 100 Jaar Jong is vanaf maandag 6 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nu of nooit
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen