Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift

Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift

<em>Gordon</em> en <em>Lenie</em> (101) hebben de grootste lol op de traplift In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben. DromenPresentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken. Ultieme uitvoeringMet die hulp gaan de senioren net zo lang oefenen tot ze alsnog klaar zijn voor die ultieme uitvoering die ze decennia geleden hadden willen geven. Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift Bekijk deze video » Lubach over ouderen en internetbankieren Bekijk deze video »
TV :
Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift

In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben.

Dromen
Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

Ultieme uitvoering
Met die hulp gaan de senioren net zo lang oefenen tot ze alsnog klaar zijn voor die ultieme uitvoering die ze decennia geleden hadden willen geven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nu of nooit
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Lenie (101) hebben de grootste lol op de traplift of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen