Enorme brand zorgt voor veel schade op bedrijventerrein in Alkmaar

Enorme brand zorgt voor veel schade op bedrijventerrein in Alkmaar

Enorme <em>brand</em> zorgt voor veel schade op bedrijventerrein in Alkmaar Bij een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Beverkoog in Alkmaar heeft een grote brand gewoed. Hierbij is het gebouw zwaar beschadigd geraakt, omliggende panden lijken wel te zijn gered. Omdat er zo veel rook vrijkwam vroeg de brandweer omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden, inmiddels is deze maatregel niet meer nodig. Bekijk beelden van de brand en schade in de video hierboven. Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners Bekijk deze video » Heftige beelden: bosbranden in Australië eisen levens van duizenden dieren Bekijk deze video »
Nieuws :
Enorme brand zorgt voor veel schade op bedrijventerrein in Alkmaar

Bij een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Beverkoog in Alkmaar heeft een grote brand gewoed. Hierbij is het gebouw zwaar beschadigd geraakt, omliggende panden lijken wel te zijn gered. Omdat er zo veel rook vrijkwam vroeg de brandweer omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden, inmiddels is deze maatregel niet meer nodig.

Bekijk beelden van de brand en schade in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Enorme brand zorgt voor veel schade op bedrijventerrein in Alkmaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen