Poes Melkje verstoort podcast Giel Beelen en Sander Kleinenberg

Poes Melkje verstoort podcast Giel Beelen en Sander Kleinenberg

Poes Melkje verstoort podcast <em>Giel Beelen</em> en Sander Kleinenberg Giel Beelen interviewt voor zijn podcast dj Sander Kleinenberg en de twee hebben een goed gesprek tot ze worden onderbroken. De poes Melkje komt namelijk de kamer binnen en verstoort de opname als Giel wordt afgeleid door het beestje. Kleinenberg legt uit dat ze Melkje op straat hebben gevonden bij de bar Melksnor. Bekijk het fragment van de podcast van Giel Beelen met de interruptie van poes Melkje in de video hierboven. Zelfs de poes van Hugo Borst werd dement: "Hij ging hele rare dingen doen" Bekijk deze video » Marieke Elsinga is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden Bekijk deze video »
Muziek :
Poes Melkje verstoort podcast Giel Beelen en Sander Kleinenberg

Giel Beelen interviewt voor zijn podcast dj Sander Kleinenberg en de twee hebben een goed gesprek tot ze worden onderbroken. De poes Melkje komt namelijk de kamer binnen en verstoort de opname als Giel wordt afgeleid door het beestje. Kleinenberg legt uit dat ze Melkje op straat hebben gevonden bij de bar Melksnor.

Bekijk het fragment van de podcast van Giel Beelen met de interruptie van poes Melkje in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Poes Melkje verstoort podcast Giel Beelen en Sander Kleinenberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen