Famke Louise bij The Roast of Ali B boos op verslaggever: "Dat kan eruit geknipt worden"

Famke Louise bij The Roast of Ali B boos op verslaggever: "Dat kan eruit geknipt worden"

Famke Louise bij <em>The Roast of Ali B</em> boos op verslaggever: &quot;Dat kan eruit geknipt worden&quot; Ook rapper Famke Louise was gisteravond aanwezig bij de roast van haar manager Ali B. Ze nam ook de tijd om het aanwezige journaille te woord te staan. Wanneer de verslaggever een opmerking maakt over haar relatie met Ronnie Flex, is ze echter geïrriteerd. Eruit gekniptFamke Louise reageert enigszins gepikeert: "Dat kan eruit geknipt worden." Vervolgens zegt ze wel dat ze voor de rest alles over haar mogen zeggen, want "het boeit me niet". Roastmaster Sanne Wallis de Vries is van tevoren wel huiverig voor de grappen die gemaakt zullen worden, want volgens haar zitten ze in een gevaarlijk gebied met "donkere mensen, witte mensen, homo's..." Volgende week dinsdag zullen we zien welke grappen wel en niet gemaakt zijn. The Roast of Ali B is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. Opnames The Roast Of Ali B. gaan van start Bekijk deze video » Roast of Ali B: 'Ik hoop dat ik veilig thuis kom vanavond' Bekijk deze video » Peter Pannekoek roast Ali B. in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise bij The Roast of Ali B boos op verslaggever: "Dat kan eruit geknipt worden"

Ook rapper Famke Louise was gisteravond aanwezig bij de roast van haar manager Ali B. Ze nam ook de tijd om het aanwezige journaille te woord te staan. Wanneer de verslaggever een opmerking maakt over haar relatie met Ronnie Flex, is ze echter geïrriteerd.

Eruit geknipt
Famke Louise reageert enigszins gepikeert: "Dat kan eruit geknipt worden." Vervolgens zegt ze wel dat ze voor de rest alles over haar mogen zeggen, want "het boeit me niet". Roastmaster Sanne Wallis de Vries is van tevoren wel huiverig voor de grappen die gemaakt zullen worden, want volgens haar zitten ze in een gevaarlijk gebied met "donkere mensen, witte mensen, homo's..." Volgende week dinsdag zullen we zien welke grappen wel en niet gemaakt zijn.

The Roast of Ali B is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise bij The Roast of Ali B boos op verslaggever: "Dat kan eruit geknipt worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen