Jim Bakkum deelt laatste teaser theatervoorstelling Klein

Jim Bakkum deelt laatste teaser theatervoorstelling Klein

<em>Jim Bakkum</em> deelt laatste teaser theatervoorstelling <em>Klein</em> Over minder dan een maand speelt Jim Bakkum zijn eerste try-out van zijn splinternieuwe theatervoorstelling Klein. "Een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes", vertelt Jim. De zanger deelt dinsdag op zijn Instagram de allerlaatste teaser die hij heeft opgenomen met zijn band: "Deze zong ik laatst ook bij Tijd voor Max, maar hierbij dus nóg een keer Liefde van Later!", schrijft Bakkum onder de bovenstaande video. Eerder deelde de zanger een nummer van Frank Boeijen dat hij ook wil zingen tijdens zijn theatertour. Beluister het lied hier: Jim Bakkum zijn versie van Zonder woorden. Jim Bakkum op tour met Nederlandstalige liedjes: "Het is zo een mooi genre" Bekijk deze video » Jim Bakkum over pikante scene met Eva van de Wijdeven: "Steamy scenes met huidtape" Bekijk deze video »
Muziek :
Jim Bakkum deelt laatste teaser theatervoorstelling Klein

Over minder dan een maand speelt Jim Bakkum zijn eerste try-out van zijn splinternieuwe theatervoorstelling Klein. "Een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes", vertelt Jim.

De zanger deelt dinsdag op zijn Instagram de allerlaatste teaser die hij heeft opgenomen met zijn band: "Deze zong ik laatst ook bij Tijd voor Max, maar hierbij dus nóg een keer Liefde van Later!", schrijft Bakkum onder de bovenstaande video.

Eerder deelde de zanger een nummer van Frank Boeijen dat hij ook wil zingen tijdens zijn theatertour. Beluister het lied hier: Jim Bakkum zijn versie van Zonder woorden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jim Bakkum deelt laatste teaser theatervoorstelling Klein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen