Samenvatting FC Porto - Feyenoord

Samenvatting FC Porto - Feyenoord

Alle hoogtepunten FC Porto - Feyenoord


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Porto in de laatste groepswedstrijd van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing FC Porto - Feyenoord

Op donderdag 12 december speelt Feyenoord de groepswedstrijd tegen FC Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Dragão in Porto. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Deniz Aytekin.

Feyenoord
Voor Feyenoord wordt Europese overwintering waarschijnlijk een moeilijk verhaal. Niet alleen moeten de Rotterdammers zelf winnen bij FC Porto, maar zij moeten tevens hopen dat in de andere groepswedstrijd Young Boys verliest bij Rangers.

FC Porto
Met zeven punten uit vijf groepswedstrijden bezet FC Porto de tweede plaats in groep G, dus bij een overwinning op Feyenoord zijn de Portugezen sowieso verzekerd van overwintering in de Europa League. Een gelijkspel is wellicht ook voldoende, zolang Young Boys verliest.

Europa League
De laatste speelronde van de Europa League is er op of eronder voor de Nederlandse ploegen. AZ is door en speelt tegen en speelt voor groepswinst tegen Manchester United. PSV speelt tegen Rosenborg en is theoretisch gezien uitgeschakeld. Ook voor Feyenoord wordt het, uit tegen Porto, erg lastig.

Opstelling Feyenoord
Marsman; Malacia, Botteghin, Senesi, Geertruida; Toornstra, Fer, Kökcü; Larsson, Sinisterra, Berghuis.

Opstelling FC Porto
Marchesin; Telles, Marcano, Pepe, Manafa; Corona, Pereira, Uribe, Otavio; Marega, Ze Luis.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Porto in de Europa League.

Samenvatting FC Porto - Feyenoord Alle hoogtepunten FC Porto - Feyenoord FC Porto - Feyenoord 1-0 door Luis Díaz en 2-0 door Tyrrell Malacia (e.d.) Bekijk deze video » FC Porto - Feyenoord 2-1 door Eric Botteghin en 2-2 door Sam Larsson Bekijk deze video » FC Porto - Feyenoord 3-2 door Soares Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Porto in de laatste groepswedstrijd van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing FC Porto - Feyenoord Op donderdag 12 december speelt Feyenoord de groepswedstrijd tegen FC Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Dragão in Porto. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Deniz Aytekin. FeyenoordVoor Feyenoord wordt Europese overwintering waarschijnlijk een moeilijk verhaal. Niet alleen moeten de Rotterdammers zelf winnen bij FC Porto, maar zij moeten tevens hopen dat in de andere groepswedstrijd Young Boys verliest bij Rangers. FC PortoMet zeven punten uit vijf groepswedstrijden bezet FC Porto de tweede plaats in groep G, dus bij een overwinning op Feyenoord zijn de Portugezen sowieso verzekerd van overwintering in de Europa League. Een gelijkspel is wellicht ook voldoende, zolang Young Boys verliest. Europa LeagueDe laatste speelronde van de Europa League is er op of eronder voor de Nederlandse ploegen. AZ is door en speelt tegen en speelt voor groepswinst tegen Manchester United. PSV speelt tegen Rosenborg en is theoretisch gezien uitgeschakeld. Ook voor Feyenoord wordt het, uit tegen Porto, erg lastig. Opstelling FeyenoordMarsman; Malacia, Botteghin, Senesi, Geertruida; Toornstra, Fer, Kökcü; Larsson, Sinisterra, Berghuis. Opstelling FC PortoMarchesin; Telles, Marcano, Pepe, Manafa; Corona, Pereira, Uribe, Otavio; Marega, Ze Luis. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Porto in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting FC Porto - Feyenoord
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Porto - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV