Dit zijn de finalisten van Utopia 2019

Dit zijn de finalisten van Utopia 2019

Dit zijn de finalisten van <em>Utopia</em> 2019 De afgelopen dagen stond Utopia op z’n kop. Er werden achter elkaar zwarte enveloppen bezorgd met het nieuws dat iemand uit de ideale samenleving moest vertrekken. Inmiddels hebben de laatste inwoners eindelijk goed nieuws gekregen: De finalisten van Utopia 2019 zijn bekend! Kijkers mogen nu stemmenDe laatste Utopiaan heeft woensdag het terrein verlaten en dit was de laatste exit. De bewoners hoeven nu zelf niet meer op elkaar te stemmen, hun lot ligt nu in handen van de kijkers. Via de website van Utopia kan iedereen stemmen op de bewoner die de winnaar moet worden. De Utopianen waar je uit kunt kiezen zijn: Brandon, Franny, Gerrit, Hiske en Merel. Bekijk in de video hierboven de reacties van de bewoners op het nieuws dat ze finalisten zijn van Utopia 2019. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Ook Mylène verlaat Utopia na nieuwe onverwachte eliminatieronde Bekijk deze video » Ook Mariska weggestemd uit Utopia: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’ Bekijk deze video »
Utopia :
Dit zijn de finalisten van Utopia 2019

De afgelopen dagen stond Utopia op z’n kop. Er werden achter elkaar zwarte enveloppen bezorgd met het nieuws dat iemand uit de ideale samenleving moest vertrekken. Inmiddels hebben de laatste inwoners eindelijk goed nieuws gekregen: De finalisten van Utopia 2019 zijn bekend!

Kijkers mogen nu stemmen
De laatste Utopiaan heeft woensdag het terrein verlaten en dit was de laatste exit. De bewoners hoeven nu zelf niet meer op elkaar te stemmen, hun lot ligt nu in handen van de kijkers. Via de website van Utopia kan iedereen stemmen op de bewoner die de winnaar moet worden. De Utopianen waar je uit kunt kiezen zijn: Brandon, Franny, Gerrit, Hiske en Merel.

Bekijk in de video hierboven de reacties van de bewoners op het nieuws dat ze finalisten zijn van Utopia 2019.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de finalisten van Utopia 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen