Rooijakkers over de Vloer: Mart Visser zag het leven niet meer zitten

Rooijakkers over de Vloer: Mart Visser zag het leven niet meer zitten

<em>Rooijakkers over de Vloer</em>: <em>Mart Visser</em> zag het leven niet meer zitten Modeontwerper Mart Visser vertelt vanavond (11 december) over een bijzondere ervaring: "Ik was zo ver van het pad dat ik later in de sauna lag en dat ik echt dacht 'nou ik zie het hele leven niet meer zitten'", aldus Mart Visser. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Dit zie je vanavond om 21:30 uur bij RTL 4. Rooijakkers over de Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv. De wereld volgens 80-jarigen aflevering 8 gemist: Joke in de sauna Bekijk deze video » Villa Eikenhorst van koning Willem-Alexander staat te huur voor 10.000 euro per maand Bekijk deze video » Chantal Janzen in -130 graden Celsius: "Ik hoop zo dat ik tien kilo eraf heb" Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de Vloer: Mart Visser zag het leven niet meer zitten

Modeontwerper Mart Visser vertelt vanavond (11 december) over een bijzondere ervaring: "Ik was zo ver van het pad dat ik later in de sauna lag en dat ik echt dacht 'nou ik zie het hele leven niet meer zitten'", aldus Mart Visser. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Dit zie je vanavond om 21:30 uur bij RTL 4.

Rooijakkers over de Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de Vloer: Mart Visser zag het leven niet meer zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen