Estelle Cruijff slaat nieuwe man aan de haak

Estelle Cruijff slaat nieuwe man aan de haak

<em>Estelle Cruijff</em> slaat nieuwe man aan de haak Estelle Cruijff is door fotograaf Ferry de Kok gezien met een nieuwe liefde. Estelle gaat geen eenzame kerst tegemoet, want ze heeft het leuk met de 36-jarige zakenman Morad die in Londen woont en werkt. De twee hebben elkaar via wederzijdse vrienden leren kennen en Estelle noemt het een gevoel dat ze al heel lang niet meer gevoeld heeft. Bekijk de RTL Boulevard video hierboven voor de beelden van het verliefde koppel. Nieuw programma Gordon & Estelle: Weg Ermee op RTL 4 Bekijk deze video » Gordon en Estelle: Weg Ermee! aflevering 3 gemist: op spooktocht Bekijk deze video »
Entertainment :
Estelle Cruijff slaat nieuwe man aan de haak

Estelle Cruijff is door fotograaf Ferry de Kok gezien met een nieuwe liefde. Estelle gaat geen eenzame kerst tegemoet, want ze heeft het leuk met de 36-jarige zakenman Morad die in Londen woont en werkt. De twee hebben elkaar via wederzijdse vrienden leren kennen en Estelle noemt het een gevoel dat ze al heel lang niet meer gevoeld heeft.

Bekijk de RTL Boulevard video hierboven voor de beelden van het verliefde koppel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Estelle Cruijff slaat nieuwe man aan de haak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen