Renske Leijten is woest om de zwartgelakte dossiers: "De staatssecretaris liegt!"

Renske Leijten is woest om de zwartgelakte dossiers: "De staatssecretaris liegt!"

<em>Renske Leijten</em> is woest om de <em>zwartgelakte dossiers</em>: &quot;De staatssecretaris liegt!&quot; Zo'n 300 gezinnen moesten kindertoeslag terugbetalen omdat ze beschuldigd werden van fraude. Uit onderzoek bleek dat de ouders geen fouten hebben gemaakt maar de belastingdienst. ZwartgelaktMet hun dossiers hoopten de ouders op duidelijkheid en bewijs. Toen ze de dossiers kregen bleek vrijwel alles zwartgelakt te zijn en dus nutteloos voor de gezinnen. De gedupeerden zijn boos en verbijsterd door de stand van zaken. Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland over de zwartgelakte dossiers Belastingdienst zegt gedupeerde gezinnen compensatie te geven Bekijk deze video » Radar gemist? Schadevergoeding voor gedupeerden Belastingdienst Bekijk deze video » Rumoer op de publieke tribune bij toeslagendebat: "Mijn hele leven is naar de klote!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Renske Leijten is woest om de zwartgelakte dossiers: "De staatssecretaris liegt!"

Zo'n 300 gezinnen moesten kindertoeslag terugbetalen omdat ze beschuldigd werden van fraude. Uit onderzoek bleek dat de ouders geen fouten hebben gemaakt maar de belastingdienst.

Zwartgelakt
Met hun dossiers hoopten de ouders op duidelijkheid en bewijs. Toen ze de dossiers kregen bleek vrijwel alles zwartgelakt te zijn en dus nutteloos voor de gezinnen. De gedupeerden zijn boos en verbijsterd door de stand van zaken.

Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland over de zwartgelakte dossiers

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Renske Leijten is woest om de zwartgelakte dossiers: "De staatssecretaris liegt!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen