De verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk draaien om strategisch stemmen

De verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk draaien om strategisch stemmen

De <em>verkiezingen</em> in het <em>Verenigd Koninkrijk</em> draaien om strategisch stemmen Morgen (12 december) wordt er in Verenigd Koninkrijk gestemd voor een nieuwe regering. Omdat het kiesstelsel daar anders is dan dat in Nederland zijn er veel verloren stemmen waardoor veel mensen strategisch gaan stemmen. Bekijk hierboven de uitleg van nu.nl over het kiesstelsel in het Verenigd Koninkrijk. John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm" Bekijk deze video » Meghan Markle aan het werk gezet in bakkerij Bekijk deze video » Michael van Gerwen wint Players Championship Finals. Bekijk de samenvatting. Bekijk deze video »
Politiek :
De verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk draaien om strategisch stemmen

Morgen (12 december) wordt er in Verenigd Koninkrijk gestemd voor een nieuwe regering. Omdat het kiesstelsel daar anders is dan dat in Nederland zijn er veel verloren stemmen waardoor veel mensen strategisch gaan stemmen.

Bekijk hierboven de uitleg van nu.nl over het kiesstelsel in het Verenigd Koninkrijk.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk draaien om strategisch stemmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen