16-jarige Greta Thunberg is Time Magazine's persoon ven het jaar 2019

16-jarige Greta Thunberg is Time Magazine's persoon ven het jaar 2019

16-jarige <em>Greta Thunberg</em> is Time Magazine's <em>persoon ven het jaar 2019</em> Op 16-jarige leeftijd is Greta Thunberg door Time Magazine uitgeroepen tot de persoon van het jaar. Ze was de eerste klimaatstaker en velen volgden haar voorbeeld. Het afgelopen jaar kon je niet om haar heen. Andere kansmakers waren de demonstranten in Hongkong en Donald Trump. KlimaatZodra het over het klimaat gaat, gaat het over Greta. Momenteel is ze aanwezig bij de klimaattop in Madrid om wereldleiders toe te spreken. In het stuk dat Time Magazine over haar schreef vertelt ze over wat ze allemaal heeft meegemaakt in 2019 en natuurlijk over het klimaat. Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over Greta Thunberg. Klimaatsdemonstranten gaan wereldwijd de straat op tijdens Black Friday Bekijk deze video » Massale opkomst bij klimaatprotest Madrid Bekijk deze video » Duizenden mensen komen naar Madrid voor Greta Thunberg: "Mensen onderschatten boze kinderen" Bekijk deze video » Klimaatactiviste Greta Thunberg door Time benoemd tot Persoon Van Het Jaar 2019 Bekijk deze video »
Nieuws :
16-jarige Greta Thunberg is Time Magazine's persoon ven het jaar 2019

Op 16-jarige leeftijd is Greta Thunberg door Time Magazine uitgeroepen tot de persoon van het jaar. Ze was de eerste klimaatstaker en velen volgden haar voorbeeld. Het afgelopen jaar kon je niet om haar heen. Andere kansmakers waren de demonstranten in Hongkong en Donald Trump.

Klimaat
Zodra het over het klimaat gaat, gaat het over Greta. Momenteel is ze aanwezig bij de klimaattop in Madrid om wereldleiders toe te spreken. In het stuk dat Time Magazine over haar schreef vertelt ze over wat ze allemaal heeft meegemaakt in 2019 en natuurlijk over het klimaat.

Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over Greta Thunberg.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 16-jarige Greta Thunberg is Time Magazine's persoon ven het jaar 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen