Rooijakkers over de Vloer: Patricia Paay blikt met Art terug op seksfilmpje

Rooijakkers over de Vloer: Patricia Paay blikt met Art terug op seksfilmpje

<em>Rooijakkers over de Vloer</em>: <em>Patricia Paay</em> blikt met <em>Art</em> terug op seksfilmpje In de aflevering van 11 december vertellen Patricia Paay en Mart Visser hun vertaal in Rooijakkers over de Vloer. Mart vertelt dat hij het leven even niet meer zag zitten en Patricia blikt terug op dat 'ene filmpje' dat viral ging, ook heeft ze het over haar veel jongere man Robbert Hinfelaar. Rooijakkers over de Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv. Patricia Paay woest: "Vuile viezeriken" Bekijk deze video » Patricia Paay: "Robbert heeft me door lastige tijd heen getrokken" Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de Vloer: Patricia Paay blikt met Art terug op seksfilmpje

In de aflevering van 11 december vertellen Patricia Paay en Mart Visser hun vertaal in Rooijakkers over de Vloer. Mart vertelt dat hij het leven even niet meer zag zitten en Patricia blikt terug op dat 'ene filmpje' dat viral ging, ook heeft ze het over haar veel jongere man Robbert Hinfelaar.

Rooijakkers over de Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de Vloer: Patricia Paay blikt met Art terug op seksfilmpje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen