DWDD gemist? Het is alweer tijd voor 28ste edite van de All You Need is Love Kerstspecial

DWDD gemist? Het is alweer tijd voor 28ste edite van de All You Need is Love Kerstspecial

<em>DWDD gemist?</em> Het is alweer tijd voor 28ste edite van de <em>All You Need is Love Kerstspecial</em> Wat ga je allemaal zien in de All You Need Is Love Kerstspecial van 2019? De feestdagen komen eraan en dus ook de All You Need is Love Kerstspecial. Het is onderhand alweer de 28ste editie. Het programma is meerdere keren van zender gewisseld en sommige jaren helemaal niet op tv, maar de kerstspecial was altijd te zien. Robert ten Brink vertelt over de opnames van de special van dit jaar. Bekijk hierboven het hele gesprek met Robert ten Brink bij de Wereld Draait Door. Wimpie & de Domino's zingen Comment Ca Va bij DWDD Bekijk deze video » DWDD gemist? Het geheim van de 101-jarige Lenie: drank Bekijk deze video » DWDD gemist? Soundos over de de stroopwafel in Amerika "Ze noemen het stroepwoffel" Bekijk deze video » DWDD gemist? Queen’s Pleasure zingt Should I Stay or Should I Go Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Het is alweer tijd voor 28ste edite van de All You Need is Love Kerstspecial

Wat ga je allemaal zien in de All You Need Is Love Kerstspecial van 2019?

De feestdagen komen eraan en dus ook de All You Need is Love Kerstspecial. Het is onderhand alweer de 28ste editie. Het programma is meerdere keren van zender gewisseld en sommige jaren helemaal niet op tv, maar de kerstspecial was altijd te zien. Robert ten Brink vertelt over de opnames van de special van dit jaar.

Bekijk hierboven het hele gesprek met Robert ten Brink bij de Wereld Draait Door.

Bekijk hier alle video's en artikelen van All You Need Is Love Kerstspecial
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Het is alweer tijd voor 28ste edite van de All You Need is Love Kerstspecial of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen