In Den Haag wordt besloten of Myanmar genocide pleegde op de Rohinya's

In Den Haag wordt besloten of Myanmar genocide pleegde op de Rohinya's

In Den Haag wordt besloten of Myanmar genocide pleegde op de Rohinya's Allerlei Islamitische landen zijn boos op Myanmar. In 2017 vielen de Rohingya politiebureaus aan en als reactie stak de regering honderden Rohinya dorpen in brand. Duizenden overleden en veel vrouwen en meisjes werden verkracht. In de Haagse rechtbank wordt besproken of er sprake is van volkerenmoord. Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over de zaak van de Rohingya's tegen Myanmar Moeder Sarah Papenheim over de moord op haar dochter: 'Ik voel wat ze doorgemaakt heeft' Bekijk deze video » Jury verklaart dat Tesla-baas Elon Musk niet schuldig is aan laster na pedo-tweet Bekijk deze video » Veronica Inside kondigt groot nieuws aan: "Dat wordt een rechtszaak" Bekijk deze video »
Nieuws :
In Den Haag wordt besloten of Myanmar genocide pleegde op de Rohinya's

Allerlei Islamitische landen zijn boos op Myanmar. In 2017 vielen de Rohingya politiebureaus aan en als reactie stak de regering honderden Rohinya dorpen in brand. Duizenden overleden en veel vrouwen en meisjes werden verkracht. In de Haagse rechtbank wordt besproken of er sprake is van volkerenmoord.

Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over de zaak van de Rohingya's tegen Myanmar

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op In Den Haag wordt besloten of Myanmar genocide pleegde op de Rohinya's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV