Supermarktenbranche maakt juridische dreigementen om blokkeerboeren af te schrikken

Supermarktenbranche maakt juridische dreigementen om blokkeerboeren af te schrikken

Supermarktenbranche maakt juridische <em>dreigementen</em> om <em>blokkeerboeren</em> af te schrikken De weken voor kerst zijn voor supermarkten de drukste periode van het jaar. De Farmers Defense Force wil volgende week distributiecentra blokkeren om aandacht te vragen voor de boeren. De supermarkt is hier alles behalve blij mee en als de FDF hun acties niet afblazen, neemt de supermarktbranche juridische stappen. Bekijk hierboven het fragment van SBS6 over de blokkeer plannen van de boeren. Albert Heijn-reclame stelt nieuwe supermarktmanager Ilse voor Bekijk deze video » Boeren willen de voedselvoorziening van Nederland platleggen bij kerst Bekijk deze video » Het boerenprotest steekt weer de kop op: "We gaan distributiecentra platleggen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Supermarktenbranche maakt juridische dreigementen om blokkeerboeren af te schrikken

De weken voor kerst zijn voor supermarkten de drukste periode van het jaar. De Farmers Defense Force wil volgende week distributiecentra blokkeren om aandacht te vragen voor de boeren. De supermarkt is hier alles behalve blij mee en als de FDF hun acties niet afblazen, neemt de supermarktbranche juridische stappen.

Bekijk hierboven het fragment van SBS6 over de blokkeer plannen van de boeren.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Supermarktenbranche maakt juridische dreigementen om blokkeerboeren af te schrikken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen