René Froger helpt mee bij de voedselbank: "Armoede in Nederland is zo schrijnend"

René Froger helpt mee bij de voedselbank: "Armoede in Nederland is zo schrijnend"

<em>René Froger</em> helpt mee bij de <em>voedselbank</em>: &quot;Armoede in Nederland is zo schrijnend&quot; Net als ieder jaar helpt René Froger een handje mee bij de Voedselbank. Vroeger had hij het zelf ook niet altijd even goed: "We hebben altijd de guldens omgedraaid". Hij steekt dus graag zijn handen uit de mouwen om kerstpakketten te maken voor arme gezinnen. "Armoede in Nederland is zo schrijnend". Bekijk hierboven het hele fragment van SBS6 over René Froger René Froger houdt Tino Martin van de straat na liefdesbreuk Bekijk deze video » Tino Martin en René Froger zingen Proost Op Het Leven bij Beau Bekijk deze video » René Froger komt met tv-programma Lieve Frogers: "Dit wordt fantastisch" Bekijk deze video »
Entertainment :
René Froger helpt mee bij de voedselbank: "Armoede in Nederland is zo schrijnend"

Net als ieder jaar helpt René Froger een handje mee bij de Voedselbank. Vroeger had hij het zelf ook niet altijd even goed: "We hebben altijd de guldens omgedraaid". Hij steekt dus graag zijn handen uit de mouwen om kerstpakketten te maken voor arme gezinnen. "Armoede in Nederland is zo schrijnend".

Bekijk hierboven het hele fragment van SBS6 over René Froger

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René Froger helpt mee bij de voedselbank: "Armoede in Nederland is zo schrijnend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen