Rooijakkers Over De Vloer met o.a. Patricia Paay gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met o.a. Patricia Paay gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met o.a. Patricia Paay gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Rooijakkers Over De Vloer gaat Art Rooijakkers gaat op bezoek bij Patricia Paay en Mart Visser. VideoPatricia Paay vertelt open en eerlijk over haar scheiding van Adam Curry. "Ik denk dat hij in een soort midlifecrisis terechtkwam. En dan doen mannen soms rare dingen, zonder erbij na te denken", zegt Paay over hem. Ze vertelt ook over het uitlekken van dé (seks)video. JointArt gaat ook langs bij couturier en kunstenaar Mart Visser. Het gaat over zijn perfectionisme en zijn korte lontje. In zijn atelier laat Visser zien dat-ie er niet alleen schildert. In zijn buitenhuis op de Veluwe vertelt Mart Visser over hoe hij zich voelde na het roken van een joint. Patricia Paay: "Robbert heeft me door lastige tijd heen getrokken" Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer

In deze aflevering van Rooijakkers Over De Vloer gaat Art Rooijakkers gaat op bezoek bij Patricia Paay en Mart Visser.

Video
Patricia Paay vertelt open en eerlijk over haar scheiding van Adam Curry. "Ik denk dat hij in een soort midlifecrisis terechtkwam. En dan doen mannen soms rare dingen, zonder erbij na te denken", zegt Paay over hem. Ze vertelt ook over het uitlekken van dé (seks)video.

Joint
Art gaat ook langs bij couturier en kunstenaar Mart Visser. Het gaat over zijn perfectionisme en zijn korte lontje. In zijn atelier laat Visser zien dat-ie er niet alleen schildert. In zijn buitenhuis op de Veluwe vertelt Mart Visser over hoe hij zich voelde na het roken van een joint.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen