Femke Halsema over de inbreuk op haar privacy afgelopen zomer: "Het heeft mij diep gegriefd"

Femke Halsema over de inbreuk op haar privacy afgelopen zomer: "Het heeft mij diep gegriefd"

<em>Femke Halsema</em> over de inbreuk op haar privacy afgelopen zomer: &quot;Het heeft mij diep gegriefd&quot; Femke Halsema schuift aan bij De Wereld Draait Door om het over haar baan te hebben maar vooral over de bizarre zomer die ze achter de rug heeft. Haar zoon werd betrapt met een illegaal vuurwapen en belandde op de voorpagina van de Telegraaf. "Het heeft mij en mijn zoon en mijn gezin diep gegriefd". Robert OeyRobert Oey, de man van Femke Halsema, heeft in interviews daarna uitspraken gedaan het vuur alleen maar aanwakkerde, "Hij is een onwijs eigenzinnige man, daar leef ik al 21 jaar mee". Bekijk hierboven het gesprek met Femke Halsema bij De Wereld Draait Door. Studenten protesteren in pyjama voor het huis van Femke Halsema: "Grote kans dat studenten op straat komen te staan" Bekijk deze video » Femke Halsema zet alles op alles om Daniël Buter de cel uit te krijgen Bekijk deze video » Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema Bekijk deze video »
Talkshow :
Femke Halsema over de inbreuk op haar privacy afgelopen zomer: "Het heeft mij diep gegriefd"

Femke Halsema schuift aan bij De Wereld Draait Door om het over haar baan te hebben maar vooral over de bizarre zomer die ze achter de rug heeft. Haar zoon werd betrapt met een illegaal vuurwapen en belandde op de voorpagina van de Telegraaf. "Het heeft mij en mijn zoon en mijn gezin diep gegriefd".

Robert Oey
Robert Oey, de man van Femke Halsema, heeft in interviews daarna uitspraken gedaan het vuur alleen maar aanwakkerde, "Hij is een onwijs eigenzinnige man, daar leef ik al 21 jaar mee".

Bekijk hierboven het gesprek met Femke Halsema bij De Wereld Draait Door.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema over de inbreuk op haar privacy afgelopen zomer: "Het heeft mij diep gegriefd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen