Zwartgelakte dossiers van de ouders in de toeslagenaffaire zijn "diep treurig"

Zwartgelakte dossiers van de ouders in de toeslagenaffaire zijn "diep treurig"

<em>Zwartgelakte dossiers</em> van de ouders in de <em>toeslagenaffaire</em> zijn &quot;diep treurig&quot; Deze week kregen de gedupeerde ouders in de kindertoeslagenaffaire dossiers terug. Na jaren lange onduidelijkheid hoopte ze daarin te kunnen lezen waarop de beschuldigingen tegen hen zijn gebaseerd. Nu blijkt het grootste deel van de tekst zwartgelakt te zijn. "Het is diep treurig". Bekijk hierboven het hele gesprek in Pauw over de zwartgelakte dossiers van de gedupeerde ouders. Menno Snel uitgelachen door gedupeerden toeslagenaffaire om tip Belastingtelefoon Bekijk deze video » Ouders vertellen over de toeslagenaffaire: "Het heeft mijn leven kapot gemaakt" Bekijk deze video » Rumoer op de publieke tribune bij toeslagendebat: "Mijn hele leven is naar de klote!" Bekijk deze video » SP-kamerlid Renske Leijten wil Menno Snel niet meer bij de toeslagenaffaire hebben Bekijk deze video »
Talkshow :
Zwartgelakte dossiers van de ouders in de toeslagenaffaire zijn "diep treurig"

Deze week kregen de gedupeerde ouders in de kindertoeslagenaffaire dossiers terug. Na jaren lange onduidelijkheid hoopte ze daarin te kunnen lezen waarop de beschuldigingen tegen hen zijn gebaseerd. Nu blijkt het grootste deel van de tekst zwartgelakt te zijn. "Het is diep treurig".

Bekijk hierboven het hele gesprek in Pauw over de zwartgelakte dossiers van de gedupeerde ouders.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zwartgelakte dossiers van de ouders in de toeslagenaffaire zijn "diep treurig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen