Dodelijke schietpartij in Jersey City mogelijk een daad van antisemitisme

Dodelijke schietpartij in Jersey City mogelijk een daad van antisemitisme

<em>Dodelijke schietpartij</em> in Jersey City mogelijk een daad van <em>antisemitisme</em> Afgelopen dinsdag (10 december) overleden er zes mensen bij een schietpartij in de Amerikaanse stad Jersey City. De schietpartij vondplaats in een joodse supermarkt waar twee schutters urenlang het vuur opende. Na onderzoek is gebleken dat deze locatie bewust is gekozen. Bekijk hierboven het verslag van ad.nl over de schietpartij in Jersey City Dieuwertje Blok: 'Je wordt uitgescholden voor vuile rot-Jodin' Bekijk deze video » Bo Hanna verdrietig dat antisemitisme toeneemt Bekijk deze video »
Nieuws :
Dodelijke schietpartij in Jersey City mogelijk een daad van antisemitisme

Afgelopen dinsdag (10 december) overleden er zes mensen bij een schietpartij in de Amerikaanse stad Jersey City. De schietpartij vondplaats in een joodse supermarkt waar twee schutters urenlang het vuur opende. Na onderzoek is gebleken dat deze locatie bewust is gekozen.

Bekijk hierboven het verslag van ad.nl over de schietpartij in Jersey City

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dodelijke schietpartij in Jersey City mogelijk een daad van antisemitisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen