Pauw gemist? Crowdfunding opgezet voor gedupeerde ouders toeslagenaffaire

Pauw gemist? Crowdfunding opgezet voor gedupeerde ouders toeslagenaffaire

<em>Pauw</em> gemist? Crowdfunding opgezet voor gedupeerde ouders <em>toeslagenaffaire</em> De toeslagenaffaire van de Belastingdienst, waarbij ouders onterecht werden beschuldigd van fraude met toeslagen voor de kinderopvang, blijft de gemoederen bezighouden. Gisteravond vertelde initiatiefnemer Joe ten Cate in Pauw over een crowdfundingactie om deze ouders, die vaak in financiële problemen zijn gekomen door de affaire, toch nog een leuke kerst te bezorgen. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Je ziet elke dag de leukste fragment uit Pauw terug op Gids.tv. Menno Snel uitgelachen door gedupeerden toeslagenaffaire om tip Belastingtelefoon Bekijk deze video » SP-kamerlid Renske Leijten wil Menno Snel niet meer bij de toeslagenaffaire hebben Bekijk deze video » Zwartgelakte dossiers van de ouders in de toeslagenaffaire zijn "diep treurig" Bekijk deze video »
Talkshow :
Pauw gemist? Crowdfunding opgezet voor gedupeerde ouders toeslagenaffaire

De toeslagenaffaire van de Belastingdienst, waarbij ouders onterecht werden beschuldigd van fraude met toeslagen voor de kinderopvang, blijft de gemoederen bezighouden. Gisteravond vertelde initiatiefnemer Joe ten Cate in Pauw over een crowdfundingactie om deze ouders, die vaak in financiële problemen zijn gekomen door de affaire, toch nog een leuke kerst te bezorgen.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Je ziet elke dag de leukste fragment uit Pauw terug op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Crowdfunding opgezet voor gedupeerde ouders toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen