Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal"

Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal"

<em>Dennis Weening</em>: &quot;Ik was tijdens <em>Expeditie Robinson</em> zo stoned als een garnaal&quot; Dennis Weening is te gast bij Pauw om te vertellen over zijn nieuwe programma ADHDennis, waarin hij onderzoekt of hij wellicht ADHD heeft en of er manieren zijn om rustiger door het leven te gaan. Drie jaar geleden, tijdens de opnames van Expeditie Robinson, was er al een producent die hem Ritalin gaf. Weening vertelt dat hij daardoor "zo stoned als een garnaal" was. "Geen goed voorteken." Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. De zesdelige serie ADHDennis is vanaf dinsdag 7 januari 2020 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv. Dennis Weening nog boos om ontslag Expeditie Robinson: "Ik weet niet waarom" Bekijk deze video » Dennis Weening met ADHD-programma op SBS6: "Ik word zelf ook getest" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden Vrienden van Lingo met Donnie, Dennis Weening en meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal"

Dennis Weening is te gast bij Pauw om te vertellen over zijn nieuwe programma ADHDennis, waarin hij onderzoekt of hij wellicht ADHD heeft en of er manieren zijn om rustiger door het leven te gaan. Drie jaar geleden, tijdens de opnames van Expeditie Robinson, was er al een producent die hem Ritalin gaf. Weening vertelt dat hij daardoor "zo stoned als een garnaal" was. "Geen goed voorteken."

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

De zesdelige serie ADHDennis is vanaf dinsdag 7 januari 2020 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen