UEFA Champions League: Bayer Leverkusen - Juventus gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Champions League: Bayer Leverkusen - Juventus gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Champions League: Bayer Leverkusen - Juventus gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Bayer Leverkusen - Juventus in de groepsfase van de UEFA Champions League. Het is de laatste speelronde. Leverkusen maakt nog kans op de achtste finales. De achterstand op Juventus is onoverbrugbaar, maar Atlético Madrid heeft in dezelfde groep maar één punt meer. De Madrilenen spelen tegelijkertijd thuis tegen het al uitgeschakelde Lokomotiv Moskou. Leverkusen, de ploeg van Peter Bosz, zal dus moeten stunten en behoorlijk wat geluk moeten hebben om nog door te gaan. Vanaf 20:30 uur blikt Wilfred Genee met René van der Gijp en Wim Kieft vooruit op Bayer Leverkusen - Juventus.
Uitzending :
UEFA Champions League: Bayer Leverkusen - Juventus

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Bayer Leverkusen - Juventus in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Het is de laatste speelronde. Leverkusen maakt nog kans op de achtste finales. De achterstand op Juventus is onoverbrugbaar, maar Atlético Madrid heeft in dezelfde groep maar één punt meer.

De Madrilenen spelen tegelijkertijd thuis tegen het al uitgeschakelde Lokomotiv Moskou. Leverkusen, de ploeg van Peter Bosz, zal dus moeten stunten en behoorlijk wat geluk moeten hebben om nog door te gaan.

Vanaf 20:30 uur blikt Wilfred Genee met René van der Gijp en Wim Kieft vooruit op Bayer Leverkusen - Juventus.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op UEFA Champions League: Bayer Leverkusen - Juventus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV