Kensington treedt op met het nummer 'Uncharted' in Pauw

Kensington treedt op met het nummer 'Uncharted' in Pauw

<em>Kensington</em> treedt op met het nummer 'Uncharted' in <em>Pauw</em> De band Kensington was gisteravond te gast in Pauw, waar ze vertelden over onder meer hun optredens in de Ziggo Dome en hun nieuwe album, Time. Van dat album speelde de band hun nieuwste hit 'Uncharted', dat de charts wel degelijk haalde: momenteel staat de single op plaats 23 in de Top 40. Bekijk het optreden van Kensington in Pauw hierboven. Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Pauw terug op Gids.tv. Mannen van Kensington hebben nieuw album uit: "Zijn we vergeten mee te nemen" Bekijk deze video » Kensington krijgt Gouden Plaat van Dennis Weening in uitzending Pauw Bekijk deze video »
Muziek :
Kensington treedt op met het nummer 'Uncharted' in Pauw

De band Kensington was gisteravond te gast in Pauw, waar ze vertelden over onder meer hun optredens in de Ziggo Dome en hun nieuwe album, Time. Van dat album speelde de band hun nieuwste hit 'Uncharted', dat de charts wel degelijk haalde: momenteel staat de single op plaats 23 in de Top 40.

Bekijk het optreden van Kensington in Pauw hierboven. Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Pauw terug op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kensington treedt op met het nummer 'Uncharted' in Pauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen