Frank Boeijen treedt op bij Beau en zingt nieuw nummer Zo Mooi Voor Mij

Frank Boeijen treedt op bij Beau en zingt nieuw nummer Zo Mooi Voor Mij

<em>Frank Boeijen</em> treedt op bij <em>Beau</em> en zingt nieuw nummer <em>Zo Mooi Voor Mij</em> Artiest Frank Boeijen is misschien wel een van de grootste Nederlandse zangers. Hij gaat weer op tournee en kijkt bij Beau terug op zijn rijke oeuvre, met oude en nieuwe nummers. Frank zingt de klassieker Zwart Wit en zijn nieuwe nummer Zo Mooi Voor Mij. Bekijk in het bovenstaande videofragment Frank zijn optreden bij de late night talkshow Beau. Het Mooiste Liedje: Sjors van der Panne zingt hits De Dijk en Frank Boeijen Bekijk deze video » Jim Bakkum geeft voorproefje van zijn theatertour KLEIN Bekijk deze video » Jim Bakkum deelt laatste teaser theatervoorstelling Klein Bekijk deze video »
TV :
Frank Boeijen treedt op bij Beau en zingt nieuw nummer Zo Mooi Voor Mij

Artiest Frank Boeijen is misschien wel een van de grootste Nederlandse zangers. Hij gaat weer op tournee en kijkt bij Beau terug op zijn rijke oeuvre, met oude en nieuwe nummers. Frank zingt de klassieker Zwart Wit en zijn nieuwe nummer Zo Mooi Voor Mij. Bekijk in het bovenstaande videofragment Frank zijn optreden bij de late night talkshow Beau.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank Boeijen treedt op bij Beau en zingt nieuw nummer Zo Mooi Voor Mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen