Marieke Elsinga uit haar dak na het draaien van het verjaardagsrad

Marieke Elsinga uit haar dak na het draaien van het verjaardagsrad

<em>Marieke Elsinga</em> uit haar dak na het draaien van het verjaardagsrad Het is weer tijd voor het verjaardagsrad van Mattie en Marieke. Marieke Elsinga geeft een slinger aan het rad, nadat ze te horen kreeg dat het rad moet stoppen op nummer 28. En ja hoor! Het rad valt op 28: "Ja jaa jaaa jaa" schreeuwt Marieke uit en springt een gat in de lucht. "Het is echt gebeurd Martijn!", zegt Mattie. Bekijk het mooie fragment met het verjaardagsrad van Mattie en Marieke hierboven. Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht Bekijk deze video » Marieke Elsinga heeft dezelfde ‘power’ met poepen als met praten: ‘net carbidschieten’ Bekijk deze video » Marieke Elsinga doet een gans met Brabants accent na Bekijk deze video » Mattie en Marieke over ongemakkelijke situaties op het toilet Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga uit haar dak na het draaien van het verjaardagsrad

Het is weer tijd voor het verjaardagsrad van Mattie en Marieke. Marieke Elsinga geeft een slinger aan het rad, nadat ze te horen kreeg dat het rad moet stoppen op nummer 28. En ja hoor! Het rad valt op 28: "Ja jaa jaaa jaa" schreeuwt Marieke uit en springt een gat in de lucht. "Het is echt gebeurd Martijn!", zegt Mattie.

Bekijk het mooie fragment met het verjaardagsrad van Mattie en Marieke hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga uit haar dak na het draaien van het verjaardagsrad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen