Kevin Hart: "Mijn tweejarige zoontje heeft geen respect voor mij"

Kevin Hart: "Mijn tweejarige zoontje heeft geen respect voor mij"

<em>Kevin Hart</em>: &quot;Mijn tweejarige zoontje heeft geen respect voor mij&quot; Acteur en comedian Kevin Hart is te gast bij Ellen DeGeneres ter promotie van zijn nieuwe film Jumanji: The Next Level, maar uiteraard wordt er ook over veel andere zaken gesproken. Zijn tweejarige zoontje bijvoorbeeld, die volgens Hart geen enkel respect voor hem heeft. Oprah WinfreyHart noemt het jochie dan ook 'Mr. I Do What I Want', om het eigen willetje van de knul aan te geven. Eerst praten Hart en DeGeneres echter over een serieuze aangelegenheid. Hart was een tijdje geleden betrokken bij een zwaar auto-ongeluk, en hij moest lang revalideren. Tijdens zijn revalidatie kreeg hij bloemen van veel sterren, maar de bos van Oprah Winfrey was wel het indrukwekkendst. "Die bloemen zijn nog steeds niet dood," aldus Hart. Bekijk het inerview van Ellen DeGeneres met Kevin Hart hierboven. Victoria Beckham: "Ik slaap op hakken" Bekijk deze video » Clint Eastwood: "Als buurman van Ellen DeGeneres heb je het niet makkelijk" Bekijk deze video » Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames Bekijk deze video »
Entertainment :
Kevin Hart: "Mijn tweejarige zoontje heeft geen respect voor mij"

Acteur en comedian Kevin Hart is te gast bij Ellen DeGeneres ter promotie van zijn nieuwe film Jumanji: The Next Level, maar uiteraard wordt er ook over veel andere zaken gesproken. Zijn tweejarige zoontje bijvoorbeeld, die volgens Hart geen enkel respect voor hem heeft.

Oprah Winfrey
Hart noemt het jochie dan ook 'Mr. I Do What I Want', om het eigen willetje van de knul aan te geven. Eerst praten Hart en DeGeneres echter over een serieuze aangelegenheid. Hart was een tijdje geleden betrokken bij een zwaar auto-ongeluk, en hij moest lang revalideren. Tijdens zijn revalidatie kreeg hij bloemen van veel sterren, maar de bos van Oprah Winfrey was wel het indrukwekkendst. "Die bloemen zijn nog steeds niet dood," aldus Hart.

Bekijk het inerview van Ellen DeGeneres met Kevin Hart hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kevin Hart: "Mijn tweejarige zoontje heeft geen respect voor mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen