Patty Brard vindt dat seks wordt overschat in relaties: ‘Het kleddert zo’

Patty Brard vindt dat seks wordt overschat in relaties: ‘Het kleddert zo’

<em>Patty Brard</em> vindt dat seks wordt overschat in relaties: ‘Het kleddert zo’ Patty Brard vindt dat er in relaties te veel waarde wordt gehecht aan seks. “Ik denk dat je aan een hele hechte band samen moet werken. Als er dan nog geneukt wordt is dat mooi meegenomen”, zegt de presentatrice in Ladies Night. ‘Een beetje rommelig’Naar eigen zeggen heeft haar leeftijd hier wellicht ook iets mee te maken. “65, dan heb je er echt geen zin meer in.” Al heeft Brard nog meer problemen als het om seks gaat. “Ik vind het ook een beetje rommelig. Het kleddert zo.” Bekijk het hele verhaal van Patty Brard over seks in de video hierboven. Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv. Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek" Bekijk deze video » Patty Brard kidnapt twee puppies tijdens werktrip in Taiwan Bekijk deze video »
Talkshow :
Patty Brard vindt dat seks wordt overschat in relaties: ‘Het kleddert zo’

Patty Brard vindt dat er in relaties te veel waarde wordt gehecht aan seks. “Ik denk dat je aan een hele hechte band samen moet werken. Als er dan nog geneukt wordt is dat mooi meegenomen”, zegt de presentatrice in Ladies Night.

‘Een beetje rommelig’
Naar eigen zeggen heeft haar leeftijd hier wellicht ook iets mee te maken. “65, dan heb je er echt geen zin meer in.” Al heeft Brard nog meer problemen als het om seks gaat. “Ik vind het ook een beetje rommelig. Het kleddert zo.”

Bekijk het hele verhaal van Patty Brard over seks in de video hierboven.

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard vindt dat seks wordt overschat in relaties: ‘Het kleddert zo’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen