Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’

Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’

<em>Bridget Maasland</em> en <em>André Hazes</em> slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’ Bridget Maasland en André Hazes stappen naar de rechter vanwege een artikel van de Privé. Er werd namelijk geschreven dat Hazes en Maasland in 2014 tijdens het huwelijk van Patty Brard al de lakens hebben gedeeld. Ze eisen een rectificatie en schadevergoeding. Zoon las het artikel“Je kan niet zomaar leugens verspreiden en dat alle pers het overneemt. En dat mijn zoon ermee te maken krijgt. Het is niet waar, kom op!”, reageert Bridget, voor wie de maat vol is. Haar zoon kreeg het artikel ook onder ogen. “Ik denk dat het me qua imagoschade raakt, maar emotioneel nog veel meer omdat er kinderen bij betrokken zijn.” Bridget krijgt steun van haar AndréHazes steunt zijn nieuwe liefje, al weet hij niet wat de uitspraak van de rechter zal zijn. “Ik heb geen flauw idee. Het is niet waar. Dus ik ga ervan uit dat het ook zo uit gaat komen”, aldus de zanger. “Haar zoon gaat het lezen, dat kan niet.” Bekijk de reacties van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven. Rachel Hazes over Bridget Maasland: 'Geweldige schoondochter' Bekijk deze video » Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’

Bridget Maasland en André Hazes stappen naar de rechter vanwege een artikel van de Privé. Er werd namelijk geschreven dat Hazes en Maasland in 2014 tijdens het huwelijk van Patty Brard al de lakens hebben gedeeld. Ze eisen een rectificatie en schadevergoeding.

Zoon las het artikel
“Je kan niet zomaar leugens verspreiden en dat alle pers het overneemt. En dat mijn zoon ermee te maken krijgt. Het is niet waar, kom op!”, reageert Bridget, voor wie de maat vol is. Haar zoon kreeg het artikel ook onder ogen. “Ik denk dat het me qua imagoschade raakt, maar emotioneel nog veel meer omdat er kinderen bij betrokken zijn.”

Bridget krijgt steun van haar André
Hazes steunt zijn nieuwe liefje, al weet hij niet wat de uitspraak van de rechter zal zijn. “Ik heb geen flauw idee. Het is niet waar. Dus ik ga ervan uit dat het ook zo uit gaat komen”, aldus de zanger. “Haar zoon gaat het lezen, dat kan niet.”

Bekijk de reacties van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen