Zieke Marc de Hond maakt theatershow voor zijn kinderen

Zieke Marc de Hond maakt theatershow voor zijn kinderen

Zieke <em>Marc de Hond</em> maakt theatershow voor zijn kinderen Marc de Hond is getroffen door blaaskanker en het is onduidelijk hoe de toekomst voor hem eruitziet. Omdat hij wil dat zijn kinderen iets van hem hebben om op terug te kunnen kijken, laat hij zich in het theater door 29 interviewers zoals Eva Jinek en Janine Abbring ondervragen. Bekijk het verhaal van Marc de Hond over zijn theatershow in de video hierboven. Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv. Marc de Hond liet vanwege een tumor zijn blaas verwijderen Bekijk deze video » Humor helpt Marc de Hond in zware tijd Bekijk deze video »
Talkshow :
Zieke Marc de Hond maakt theatershow voor zijn kinderen

Marc de Hond is getroffen door blaaskanker en het is onduidelijk hoe de toekomst voor hem eruitziet. Omdat hij wil dat zijn kinderen iets van hem hebben om op terug te kunnen kijken, laat hij zich in het theater door 29 interviewers zoals Eva Jinek en Janine Abbring ondervragen.

Bekijk het verhaal van Marc de Hond over zijn theatershow in de video hierboven.

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zieke Marc de Hond maakt theatershow voor zijn kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen