Dit zijn de finalisten van Het Perfecte Plaatje 2019

Dit zijn de finalisten van Het Perfecte Plaatje 2019

Dit zijn de finalisten van <em>Het Perfecte Plaatje 2019</em> Het was een spannende halve finale van Het Perfecte Plaatje. De deelnemers Daphne Deckers, Kees Tol en Jamie Westland moesten een heftige strijd tegen elkaar afleggen. De fotografen Daphne, Kees en Jamie leverden minder goede foto's in bij de jury dan in de vorige afleveringen, aldus een teleurgestelde William Rutten. Fotoreportage National Geographic MagazineChristina Curry, Steven Brunswijk, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both, Helga van Leur, Johnny Kraaijkamp en Jamie Westland begonnen dit seizoen van Het Perfecte Plaatje als amateurfotografen en namen het per fotoshoot tegen elkaar op. Uiteindelijk weten Jamie Westland en Kees Tol de finale te halen. Wie zal de fotoreportage in het National Geographic Magazine krijgen? Jamie of Kees? Bekijk hieronder de promo van de halve finale van Het Perfecte Plaatje 2019 nog eens terug. Jamie en Kees nemen het volgende week woensdag om 20.30 uur tegen elkaar op in de finale van Het Perfecte Plaatje op RTL4. Je kunt de leukste fragmenten van Het Perfecte Plaatje 2019 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit zijn de finalisten van Het Perfecte Plaatje 2019

Het was een spannende halve finale van Het Perfecte Plaatje. De deelnemers Daphne Deckers, Kees Tol en Jamie Westland moesten een heftige strijd tegen elkaar afleggen. De fotografen Daphne, Kees en Jamie leverden minder goede foto's in bij de jury dan in de vorige afleveringen, aldus een teleurgestelde William Rutten.

Fotoreportage National Geographic Magazine
Christina Curry, Steven Brunswijk, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both, Helga van Leur, Johnny Kraaijkamp en Jamie Westland begonnen dit seizoen van Het Perfecte Plaatje als amateurfotografen en namen het per fotoshoot tegen elkaar op. Uiteindelijk weten Jamie Westland en Kees Tol de finale te halen. Wie zal de fotoreportage in het National Geographic Magazine krijgen? Jamie of Kees?

Bekijk hieronder de promo van de halve finale van Het Perfecte Plaatje 2019 nog eens terug. Jamie en Kees nemen het volgende week woensdag om 20.30 uur tegen elkaar op in de finale van Het Perfecte Plaatje op RTL4. Je kunt de leukste fragmenten van Het Perfecte Plaatje 2019 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de finalisten van Het Perfecte Plaatje 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen