Nederlandse versie Catfish in de maak: Fake internetliefdes ontmaskerd

Nederlandse versie Catfish in de maak: Fake internetliefdes ontmaskerd

Nederlandse versie <em>Catfish</em> in de maak: Fake internetliefdes ontmaskerd Er is een Nederlandse versie van Catfish in de maak. In de Amerikaanse versie van het succesvolle MTV-programma gaat Nev Schulman op pad om online daters met nepprofielen te ontmaskeren, de slachtoffers gaan dan de confrontatie aan. In de Nederlandse versie worden de rollen ook omgedraaid, zo kunnen mensen met een nepprofiel ook schoon schip maken, zo maakt producent Vincent TV bekend. Iedereen met een nepprofiel of een online liefde die ze nog nooit hebben gezien kunnen zich nu opgeven. Bekijk in bovenstaande video de aankondiging van de Nederlandse versie van Catfish. MTV EMA show in Sevilla belooft fenomenaal te worden Bekijk deze video » Channah Koerten en Noah Zeeuw presenteren tweede seizoen Je Moeder Bekijk deze video »
TV :
Nederlandse versie Catfish in de maak: Fake internetliefdes ontmaskerd

Er is een Nederlandse versie van Catfish in de maak. In de Amerikaanse versie van het succesvolle MTV-programma gaat Nev Schulman op pad om online daters met nepprofielen te ontmaskeren, de slachtoffers gaan dan de confrontatie aan. In de Nederlandse versie worden de rollen ook omgedraaid, zo kunnen mensen met een nepprofiel ook schoon schip maken, zo maakt producent Vincent TV bekend.

Iedereen met een nepprofiel of een online liefde die ze nog nooit hebben gezien kunnen zich nu opgeven. Bekijk in bovenstaande video de aankondiging van de Nederlandse versie van Catfish.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn borsten staan online
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse versie Catfish in de maak: Fake internetliefdes ontmaskerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen