Woningen in Nieuwegein ontruimd na gevonden explosief, bekijk hier de beelden

Woningen in Nieuwegein ontruimd na gevonden explosief, bekijk hier de beelden

Woningen in <em>Nieuwegein</em> ontruimd na gevonden <em>explosief</em>, bekijk hier de beelden In de omgeving van de Herteweide in Nieuwegein (Utrecht) is een explosief aangetroffen. Uit onderzoek blijkt dat het om een echt explosief gaat. Meerdere woningen in Nieuwegein zijn uit voorzorg ontruimd en de omgeving is afgezet. Er is volgens RTV Utrecht “verdachte kleding” in een kliko aangetroffen door een bewoner, waarop de politie werd ingeschakeld. Uit onderzoek bleek al snel dat er “iets verdachts” achter de woning lag. Bekijk hierboven de Hart van Nederland video over de gevonden explosief in Nieuwegein. Groepsmishandeling Helmond: zware mishandeling in fietsenstalling gefilmd Bekijk deze video » Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden Bekijk deze video » Twee verdachten aangehouden na vondst groot amfetaminelab in Leeuwarden Bekijk deze video »
Nieuws :
Woningen in Nieuwegein ontruimd na gevonden explosief, bekijk hier de beelden

In de omgeving van de Herteweide in Nieuwegein (Utrecht) is een explosief aangetroffen. Uit onderzoek blijkt dat het om een echt explosief gaat. Meerdere woningen in Nieuwegein zijn uit voorzorg ontruimd en de omgeving is afgezet.

Er is volgens RTV Utrecht “verdachte kleding” in een kliko aangetroffen door een bewoner, waarop de politie werd ingeschakeld. Uit onderzoek bleek al snel dat er “iets verdachts” achter de woning lag.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland video over de gevonden explosief in Nieuwegein.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woningen in Nieuwegein ontruimd na gevonden explosief, bekijk hier de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen