WK darts live op tv bij RTL 7

WK darts live op tv bij RTL 7

<em>WK darts</em> live op tv bij RTL 7 De dartsliefhebber komt vanaf vrijdag 13 december weer helemaal aan zijn trekken met het WK darts, avonden (en ook vele middagen) lang op RTL 7. Tot de finale op woensdag 1 januari doet de zender verslag van alle dartspartijen. Michael van Gerwen is de titelverdediger en Raymond van Barneveld neemt afscheid na dit WK. Het WK darts is van vrijdag 13 december tot en met woensdag 1 januari elke speeldag om 13.30 en/of 20.00 uur te zien op RTL 7. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK darts. Rapper Donnie strijdt in nieuwe Videoland-serie tegen Michael van Gerwen en meer Bekijk deze video » Hilarische beelden: gasten Beau wagen zich aan een potje darten Bekijk deze video »
Darts :
WK darts live op tv bij RTL 7

De dartsliefhebber komt vanaf vrijdag 13 december weer helemaal aan zijn trekken met het WK darts, avonden (en ook vele middagen) lang op RTL 7. Tot de finale op woensdag 1 januari doet de zender verslag van alle dartspartijen. Michael van Gerwen is de titelverdediger en Raymond van Barneveld neemt afscheid na dit WK.

Het WK darts is van vrijdag 13 december tot en met woensdag 1 januari elke speeldag om 13.30 en/of 20.00 uur te zien op RTL 7. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK darts.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WK darts live op tv bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen