Deze reclame van Lidl met Ali B. is mikpunt van spot in The Roast

Deze reclame van Lidl met Ali B. is mikpunt van spot in The Roast

Deze reclame van Lidl met <em>Ali B.</em> is mikpunt van spot in <em>The Roast</em> Ali B. is niet vies van reclame maken en in The Roast Of Ali B. is dit dan ook een dankbaar onderwerp. Zo zou Ali er alles voor over hebben om grof geld te verdienen, zelfs dus rappen over brood. De harde grappen over zijn reclames zijn binnenkort te zien in The Roast Of Ali B. bij Comedy Central, maar je kunt nu alvast de Lidl-reclame van Ali in de video hierboven bekijken. The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv. Peter Pannekoek roast Ali B. in video: 'Hij gebruikt dood van eigen vader voor geld’ Bekijk deze video » Famke Louise bij The Roast of Ali B boos op verslaggever: "Dat kan eruit geknipt worden" Bekijk deze video »
TV :
Deze reclame van Lidl met Ali B. is mikpunt van spot in The Roast

Ali B. is niet vies van reclame maken en in The Roast Of Ali B. is dit dan ook een dankbaar onderwerp. Zo zou Ali er alles voor over hebben om grof geld te verdienen, zelfs dus rappen over brood. De harde grappen over zijn reclames zijn binnenkort te zien in The Roast Of Ali B. bij Comedy Central, maar je kunt nu alvast de Lidl-reclame van Ali in de video hierboven bekijken.

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze reclame van Lidl met Ali B. is mikpunt van spot in The Roast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen