Inge de Bruijn presenteert vanaf februari nieuw lifestyleprogramma op RTL 4

Inge de Bruijn presenteert vanaf februari nieuw lifestyleprogramma op RTL 4

Inge de Bruijn gaat vanaf februari 2020 het nieuwe lifestyleprogramma Nederland Ontdekt presenteren, dit maakt RTL 4 donderdag bekend. Het is niet de eerste keer dat de blondine presenteert. Eerder presenteerde Inge het lifestyleprogramma Trends & Shopping van de Rotterdamse zender RNN 7.

Van reizen tot gezondheid
In het RTL 4-programma Nederland Ontdekt, dat begin volgend jaar start, besteedt De Bruijn aandacht aan nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van thema's als reizen en gezondheid. De zwemster reist daarvoor af naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland. De Bruijn, die viermaal olympisch goud won, stopte in 2007 met haar carrière als wedstrijdzwemster. Ze verscheen daarna meerdere keren op televisie, in onder meer Dancing with the Stars en Let's Dance.

Zie hieronder een Instagram-kiekje van Inge de Bruijn en Sylvie Meis, gemaakt na een interview voor het lifestyleprogramma Trends & Shopping, dat Inge in 2004 presenteerde.

<em>Inge de Bruijn</em> presenteert vanaf februari nieuw <em>lifestyleprogramma</em> op RTL 4 Inge de Bruijn gaat vanaf februari 2020 het nieuwe lifestyleprogramma Nederland Ontdekt presenteren, dit maakt RTL 4 donderdag bekend. Het is niet de eerste keer dat de blondine presenteert. Eerder presenteerde Inge het lifestyleprogramma Trends & Shopping van de Rotterdamse zender RNN 7. Van reizen tot gezondheidIn het RTL 4-programma Nederland Ontdekt, dat begin volgend jaar start, besteedt De Bruijn aandacht aan nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van thema's als reizen en gezondheid. De zwemster reist daarvoor af naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland. De Bruijn, die viermaal olympisch goud won, stopte in 2007 met haar carrière als wedstrijdzwemster. Ze verscheen daarna meerdere keren op televisie, in onder meer Dancing with the Stars en Let's Dance. Relatieproblemen voor Sylvie Meis? Verloofde Niclas Castello nergens meer te bekennen Bekijk deze video » Sylvie Meis showt bikini in Miami Bekijk deze video » Zie hieronder een Instagram-kiekje van Inge de Bruijn en Sylvie Meis, gemaakt na een interview voor het lifestyleprogramma Trends & Shopping, dat Inge in 2004 presenteerde.
TV :
Inge de Bruijn presenteert vanaf februari nieuw lifestyleprogramma op RTL 4
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inge de Bruijn presenteert vanaf februari nieuw lifestyleprogramma op RTL 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen